Vând Fluturi

Relațiile sunt niște chestii foarte complicate. Dacă era după mine, aș fi ales singurătatea din prima și aș fi desființat ideea de „doi”. Nu știu dacă am fi trăit mai fericiți, dar liniștiți, eram. Clar.

Cred că toată lumea din zonă a avut CEL PUȚIN un eșec până acum, o pseudo-relație în care nu știe stânga ce face dreapta, pe scurt… un rahat. Țin să vă anunț că, la acest capitol sunt REGINA voastră.

Uneori cred că am un hobby pentru chestiile astea în care ai parte mai mult de suferință, unul iubește și celalalt nu prea, o treabă care nu te lasă nici să respiri, nici să mergi înainte, nici să renunți la ea. Și te face să crezi că dacă renunți, o să mori. Masochistă nu sunt.

Dacă e să o iau logic

Dacă e să o iau logic, trebuia să mor de mult prea multe ori. Se pare că sunt invincibilă. În fine. Ideea e că îți trebuie coaie să treci peste. Și foarte mult timp. Da’ știi care e partea faină?

Atunci când îți iese. Sentimentul ăla de libertate, de „mă doare-n fund”, „pot să fac orice”, „nu mă mai gândesc la nimeni”. Nu ți-l pot descrie în cuvinte. E ca o pictură abstractă, aproape că nu îl înțelegi, dar totuși îți place.

Șiiiiii ca să fie treaba treabă, la scurt timp se duce naibii tot pentru că era prea mișto să dureze pacea în lume. Tipul ăla fain și înalt și perfect… nu putea să nu apară fix acum și să-ți strice tot feng shui-ul?! De ce mie? De ce iar? Era așa frumoasă liniștea și nepăsarea. Dar cum e băiatul ăsta, pfff…

Iar s-a dus naibii tot. Iar am fluturi în stomac. Crezi că dacă beau gaz la micul dejun, îi omor? Și ce fac cu moaca asta de fraieră? Dar zâmbetul pe care nu pot să îl controlez?

Și ochii aștia luminoși? Sunt mai ceva decât Farul din Constanța. Și parcă inima bate mai tare. Nu, stai, aia e tahicardia mea obișnuită.

Mi-e mai frică de „îndrăgosteala asta” ieftină decât de dracu’. El știu sigură că o să mă placă. Dar Cupidon ăsta retardat, nu. Mereu îmi face farse. Se joacă cu inima mea de zici că e o minge de Squash.

Măcar am gusturi bune, o să plâng după ceva frumos, mai încolo. Cu toate astea, îmi vreau „durerea în cur înapoi”. Cu tot cu fața de scorpie. Cum fac?!

De Irina