Croazierele pe coasta se numesc gunkholing, este o activitate populara pe timpul verii in familie. Ambarcatiunea de agrement se navigheaza peste zi si in timpul serii se cauta un loc izolat si se ancoreaza peste,

Odata ce se face rost de ambarcatiunea pentru activitatea de agrement restul nu presupune foarte mult efort si nici bani. De multe ori mult astfel de activitati de agrement cu ambarcatiuni si cu navigare sunt mai putin costisitoare decat o vacanta normala pe uscat.

Se dezvoltă încrederea de sine

Se dezvolta in mod natural increderea de sine, responsabilitate, simtul economiei, si multe alte aptitudini utile. Pe langa imbunatatirea competentelor de navigatie, toate celelalte nevoi normale de trai de zi cu zi trebuie sa fie si ele abordate.

Roluri pe ambarcatuine

Exista roluri pe ambarcatine pentru fiecare membru al familiei care vrea sa contribuie la o aventura in aer liber pentru toata lumea.

Multe zone din nord-estul SUA ca Chesapeake Bay, Long Island Sound, din Cape Cod, si coasta Maine printre multe alte domenii, inclusiv in Marilor Lacuri, si Puget Sound sunt zone naturale foarte frumoase si perfecte pentru croaziera cu ambarcatiunea de agrement.

Sailing impreuna pe ambarcatiunea de agrement poate fi o experienta care sa ii apropie me membrii familiei si poate sa fie o experienta greu de egalalat in orice alt mod.

De Irina