Despre Mine

Salut! Sunt Irina,  născută în Timișoara și crescută în minunatele orașe Iași și Brașov. În vârstă de 35 de ani, am trăit o viață fascinantă și plină de aventuri.

Timp de mulți ani, am fost implicată activ în lumea presei, unde mi-am dedicat pasiunea pentru scris și povestit povești captivante. Am lucrat cu mult entuziasm și am trecut prin numeroase provocări, căutând mereu să transmit adevărul și să aduc în prim plan poveștile oamenilor. Această experiență m-a învățat să găsesc echilibrul între detaliile factuale și emoțiile autentice în fiecare articol.

Însă, cu timpul, am învățat că sunt mult mai mult decât cariera mea. Viața m-a condus și în alte direcții, iar schimbările au devenit o constantă în călătoria mea. Am renunțat la presă, dar am descoperit că pasiunea pentru scris rămâne mereu aprinsă în sufletul meu.

Acum, îmi petrec zilele lucrând într-un birou, dar pasiunea pentru a explora și a învăța lucruri noi m-a împins mereu să ies pe teren. Îmi place să descopăr noi locuri, să cunosc oameni diferiți și să adun amintiri neprețuite.

Pe acest blog, doresc să împărtășesc cu voi poveștile vieții mele și ale altora, să aduc lumină în umbrele din trecut și să învățăm împreună din experiențele vieții. Sper să găsiți aici inspirație, informații valoroase și să vă simțiți conectați cu poveștile pe care le împărtășesc.

Bun venit în lumea mea, unde cu fiecare pagină scrisă, continuăm să descoperim frumusețea și înțelesul vieții. Haideți să străbatem împreună această călătorie minunată! Pe acest blog voi discuta despre orice, de la subiecte tehnice pana la subiecte de moda, dragoste si sex. Te invit sa vii in aventura mea. Indiferent ce doresti sa afli, la mine vei afla. Te avertizez: imi place foarte mult sa filosofez :).

Cu drag,

Melisa