L-am cunoscut pe bou, bla bla, trecem peste detalii inutile ca și el. În perioada de „tatonare” a făcut un lucru incredibil de bun, singurul de altfel. Dar genial. M-a luat pe mine, leneșa pământului, de mânuță și m-a dus la sală.

I-am spus din start: „Fii atent că io vin cu tine, da’ sigur mă plictisesc repede și mă pierzi. Nu-s eu cu mușchii, nu am răbdare.” De vreun an mă țin de treabă, chiar și fără el.

Bine, să nu te mint, am făcut pauză de Sărbatori pentru că am lucrat/dormit/mâncat mult. Oricum, o să-i fiu recunoscătoare pentru ceea ce m-a învățat, deși nu o să îi recunosc „face to face” asta NICIODATĂ.

E un stil de viață

Te simți altfel. Terminat, dar mai bine. Avantajele? Nu mai ai cur lăsat, nu trebuie să-ți mai rupi coloana ca să pară ca ai bombeu în poze. Nici la Photoshop nu o să mai prea apelezi. De un an mă simt bine în pielea mea, ca să nu mai zic că am ajuns la performanța de a desface singură o sticlă de apă sau un borcan cu murături. Ce mai, te poate lua de nevastă.

Și asta fără cuțit, fără să îl dau de pământ, fără să tremur de nervi lângă el. De borcan zic. Lângă bou nu mai tremur de mult timp. Pe parcurs, am devenit mai atentă cu ceea ce mănânc, am dat-o pe sănătos, cu toate că-mi fac şi poftele de dulce.

Băiatule, fă sport dacă vrei să agați și tu ceva fără să te confunde lumea cu un cuier de haine. Fato, fă sport dacă vrei să stea hainele cum trebuie pe tine, fără să mai stai o oră să îți retușezi pozele.

Mai dai o șuncă jos, mai transpiri un kilogram, te simți mai bine per total. Te ajută și psihic, asta ți-o spune o crizată, una careia îi sare țandara de 340 de ori pe minut.

Nu-s eu ceva „fitness junkie”, da’ e noua mea veche pasiune. Știi cum zic? E greu până îți schimbi tot programul și stilul de viață, dar cand te trezești dimineața cu abdomenul plat și fundul ridicat… PRICELESS!

Fă-ți abonament la sală

Te rog du-te și fă-ți abonament la sală. O să fii mai vesel, mai sănătos și o să trăiești mai mult. Dacă nu te loveste mașina între timp. Dar, în principiu ai o viața mai lungă!

Ca să te ajut până la capăt, îți recomand Futura Gym. Îi găseşti pe Facebook pentru detalii, sau la una din cele două locaţii ale lor: în Militari (pe Apusului) sau Pantelimon (fostul complex Miramar).

Alexander şi Alex o să te ajute cu drag. Sunt genul de antrenori atipici, ei chiar se implică şi te ambiţionează. Fac din tine om. Şi te fac să-ţi şi placă efortul, dar o să-mi dai dreptate singur când o să vezi rezultatele. Cât despre buget, au preţuri mai mult decât ok.

Te trimit la sigur, prietene! Pe mine m-au câştigat de ceva timp.

De Irina