Cabina de dus a devenit atat de populara pentru ca economisteste spatiu in baie, economisteste apa, este mai usor de spalat si curatat si poate avea si functii deosebite.

Rolul cabinelor de dus

Cabina de dus ofera intimitate si previne stropirea podelei cu apa. Cabina de dus, creeaza un aspect curat si placut in baie.

Cabinele de dus sunt disponibile in diferite forme si stiluri care se pot potrivi cu orice baie. Sunt cabine de dus moderne, traditionale, clasice sau victoriene, dar si cabine de dus care combina aceste stiluri intre ele. Cabinele de dus pot fi patrate, rotunde sau dreptunghiulare.

Cabina de dus patrata este clasica. Are un design simplu si se potriveste cu orice baie. Usile cabinei de dus pot fi glisante sau se pot deschide in exterior. Pot fi simple sau duble. Usile glisante economisesc spatiu.

Materialul din care sunt facute cabinele de dus

Usile cabine de dus pot fi din ceramica sau chiar sticla. Sticla a devenit un material foarte popular pentru usile cabinelor de dus, mai ales prin prezenta sticlei reciclate.

Spre deosebire de cabina de dus rotunda, cabina de dus patrata este ideala pentru spatiile restranse, pentru baile mici. Spatiul din interiorul cabinei de dus este suficient de mare. Desi cabina de dus patrata este o cabina de dus clasica, ea poate avea functii moderne precum hidromsajul, radio, bai de abur etc.

Poti alege o cabina de dus patrata din ceramica, otel, marmura artificiala etc.

Cabina de dus patrata imbunatateste aspectul baii si indeplineste cele mai exigente cerinte. Cabina de dus poate fi decorata dupa standardele fiecaruia. De asemenea culoarea cabinei de dus poate corespunde cu cea a gresiei si a faiantei din baie.

De Irina