Acest utilaj este folosit adesea in agricultura deoarece are capacitatea necesara sa execute si sa termine muncile campului rapid, simplu si corespunzator. De-a lungul timpului i sau alocat multe sarcini din ce in ce mai dificile si mai diferite, unu fata de altul. Aceasta masina a reusit cu certitudine sa faca fata, marind incredeara locuitorilor in acest utilaj agricol.

Tractoarele sunt nelipsite la ferma

O zona unde aceasta masina este folosita este ferma, la ferma tractoarele sunt nelipsite, deoarece se gasesc tot timpul sarcini ce i sunt grele omului asa ca se apeleaza la tractor, iar acesta nu dezamageste.

O varietare de tractoare au fost create de-a lungul timpului special pentru a putea ususra munca omului, in diferite activitati pe care acesta le indeplineste. Tractoare de obicei mai mici, cu un centru de greutate redus si raza scurta de cotitura, sunt folosite pentru scopuri generale în jurul gospodariei.

Utilizarea tractoarelor

Tractoare mai sunt utilizate si pentru activitati non-agricole, intretinerea peisajului în scopuri turistice, în special cu incarcator, excavatoare, furci pentru paleti si alte dispozitive similare. Tractoarele de gradina mici cu gazon sunt concepute pentru gradinarit, exista variante suburbane ºi semi-rurale pentru intretinerea peisajului intr-o varietate de configuratii.

De Irina