Daca ai decis ca este timpul sa iti achizitionezi un instant apa calda, atunci poti opta pentru un instant apa calda Geyser.

Atunci cand vine vorba de instalarea si asezarea unui instant apa calda Geyser sau a unui instant apa calda Electrolux, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante, cum ar fi dimensiunile baii tale, modul de amenajare si chiar stilul in care este decorata. In functie de cat de mare sau de mica este baia ta, iti poti da seama daca iti poti achizitiona un aparat cu boiler sau fara.

In ceea ce priveste stilul in care este amenajata baia, daca tii foarte mult la felul in care arata, atunci probabil ca vei dori sa iti instalezi un instant apa calda Geyser fara boiler, deoarece acesta poate fi destul de inestetic. Cel mult poti incerca o camuflare a lui dupa un paravan, daca spatiul ti-o permite, daca nu, poti incerca pur si simplu un model care nu necesita existenta unui rezervor.

Ce tip de instant apa calda Geyser sa alegi

Atunci cand te gandesti ce tip de instant apa calda Geyser sa alegi, incearca sa calculezi in medie si cam cata apa folosesti intr-o luna de exemplu.

Astfel vei sti daca ai nevoie de un instant apa calda Geyser cu boiler, daca ai un consum in general mic, pentru maxim doua persoane, sau daca ai nevoie de un tip de instant apa calda Geyser fara rezervor, deoarece ai nevoie de un flux de apa calda nelimitat.

De asemenea, gandeste-te daca iti doresti un model de instant apa calda Geyser bazat pe curent electric sau pe gaze naturale. Un instant apa calda bazat pe gaze naturale implica cheltuieli mai mici fata de cel bazat pe curent electric, deoarece gazelle sunt mai ieftine decat energia electrica. Seamana destul de bine cu un instant de apa calda Electrolux la caracteristici.

Exista insa cateva reguli atunci cand vine vorba de instalarea unui model pe gaz, deoarece este nevoie de o buna ventilatie.

Instalarea unui instant apa calda Geyser pe baza de gaze naturale trebuie realizata de un specialist, pentru a nu exista ulterior scapari de gaze sau alte probleme mai grave.

De asemenea, este nevoie la o anumita perioada de timp de verificari, pentru a fi sigur ca totul este in regula. Daca in zona in care locuiesti nu sunt disponibile gaze naturale, atunci poti folosi propan lichid.

De Irina