Cabinele de dus moderne au revolutionat imbaierea. Intr-o cabina de dus moderna se pot combina functiile unei bai turcesti, unui masaj terapeutic si ale unui salon spa.

Masajul terapeutic este o caracteristica importanta a cabinelor de dus moderne. De exemplu, masajul vertical este furnizat de jeturi de apa de la injectoare. Numarul de deschideri in injectoare poate varia de la 3 la mai multe.

Unele cabine de dus moderne sunt dotate cu functie de masaj picioare. De asemenea, sunt si cabine de dus dotate cu jeturi de apa alternative de apa rece si apa calda la perioade foarte mici de timp. O cabina de dus cu hidromasaj are multe caracteristici inedite.

Caracteristicile cabinelor moderne

De exemplu, sunt caracteristice a cabinelor de dus moderne aminteste de dusurile scotiene. Temperatura apei calde si reci este aleasa de fiecare persoana. Hidromasajul este o functie a masajului vertical. Aceasta functie a cabinelor de dus este reprezentata de jeturi de apa orizontale, alternative de jos in sus. Hidromasajul are un efect benefic asupra organismului.

Unele cabine de dus sunt dotate cu cromoterapie. Cromoterapia este reprezentata de surse de iluminare speciale, plasate in cabina care periodic se aprind in diferite culori.

Functia de baie turceasca este producerea de abur de catre un generator de abur. Aburul face ca temperatura sa ajunga la 45-60 ° C. Sunt cabine de dus care au functii de abur si pentru aromatizarea spatiului de dus.

In multe oferte de cabine de dus moderne gasim si posibilitati de conectare radio si audio. Cabinele de dus moderne care combina toate aceste functii sunt recomandate persoanelor care doresc sa se relaxeze, sa imi imbunatateasca circulatia sanguina, sa trateze afectiuni ale coloanei, sa slabeasca, sau pur si simplu persoanelor care vor sa se bucure de toate aceste avantaje ale tehnicii.

De Irina