Cum alegi o cabină de duș

Cabina de dus cu cada inalta, poate fi numaita si cabina de dus moderna si este solutia optima pentru persoanele care nu vor sa iroseasca apa si care nu vor ca apa sa le patrunda in baie. Cabina de dus cu cada inalta este ideala si pentru persoanele in varsta.

De ce sa alegi o cabina de dus cu cada inalta?

Cabina de dus cu cada inalta este mai utila decat cabina de dus obisnuita si este considerata mai igienica. In comparatie cu o cada de baie, cabina de dus cu cada inalta este mai usor de spalat si curatat si ocupa mai putin spatiu. Este perfecta pentru baile mici si inguste.

Cabinele de dus cu cada inalta pot avea anumite dispozitive care sa impiedice scurgerea de abur si formarea condensului. De asemenea, cabina de dus inchisa previne scurgerea de abur si de apa. Daca spatiul in care urmeaza sa fie amplasata cabina de dus este redus sunt recomandate usile glisante, deoarece ocupa mai putin spatiu. Usile simple sau cele duble (mai ales cele cu deschidere in exterior) ocupa spatiu si in medii restranse devin incomode.

Cabinele de dus sunt fabricate din fonta, otel, ceramica, marmura artificiala sau din materiale sintetice. Cabinele de dus din materiale sintetice pot fi mai ieftine, dar sunt si mai putin durabile. Marmura artificiala poate da un aspect perfect cabinei de dus.

Zgarietura facuta pe materialele sintetice este mai usor de indepartat

Totusi, orice zgarietura facuta pe materialele sintetice sunt mai usor de indepartat. Materialele din care sunt realizate cabinele de dus trebuie sa indeplineasca anumite cerinte: durabilitate, imunitate la defectiuni mecanice (aschiere sau zgarieturi), incalzire rapida, efect extern decorativ, mici canale la suprafata care sa impiedice alunecarea.

O cabina de dus cu cada inalta, poate avea forme diferite. De exemplu, exista cabina de dus rotunda, patrata etc.

O cabina de dus cu cada inalta este ideala pentru dusurile copiilor. Cabinele de dus cu cada inalta sunt usor de instalat si nu necesita alte materiale pentru instalare. Nu este necesara decat prezenta unui instalator care trebuie sa lege cabina de dus de sursa de apa.

De Irina