Cronostermostate Auraton cu fir sunt foarte avansate, acestea au o sensibilitate dublata de 0.25 grade Celsius. Cronostermostate Auraton cu fir reduc consumul de energie chiar pana la 30%. Am discutat intr-un articol anterior despre termostatele Baxi. Acum voi face un review la cele Auraton.

Cronostermostate Auraton cu fir au o fiabilitate ridicata si o garantie foarte lunga pentru a certifica acest lucru, sunt usor de programat si foarte usor de folosit, pretul acestor cronostermostate Auraton cu fir se amortizeaza complet in doar cateva luni de utilizare.

Cronostermostatele Auraton

Aceste cronostermostate Auraton cu fir sunt programabile, se pot programa ca sa seteze temperatura automat la un nivel confortabil atunci cand sunteti acasa si sa micsoreze temperatura camerei cand parasiti locuinta sau dormiti.

Pasii ce trebuiesc indepliniti atunci cand vreti ca Cronostermostate Auraton cu fir sa se comporte in acest fel este sa programati in asa fel incat sa se inteleaga cand vreti sa se modifice temperaturile.

Ca sa nu existe erori, fiti atenti ca atunci cand incepeti montarea de cronostermostate Auraton cu fir centrala termica trebuie sa fie oprita si decuplata de la reteaua de curent electric.

Se recomanda ca instalarea acestor cronostermostate Auraton cu fir sa se faca numai de catre personal autorizat, conectoarele se gasesc in spatele receptorului de cronostermostate Auraton cu fir.

De Irina