Vreau să mă despart de domnul Murphy

Azi e baba mea. Tot azi domnul Murphy, ăla cu legile lui de căcat m-a ales pe mine să-și bată joc.

Nu mă așteptam oricum să se gândească cineva să-mi trimită o amărâtă de floare, dar nici nu-mi doream să mi-o iau original. Din nou, Murphy dragă… du-te dracului!

Am început ziua cu un duș rece pentru întuneric

Să dea naiba dacă am găsit în vreun fel apa potrivită. M-am ars de trei ori cu apa clocotită și apoi am dat-o pe Alaska style. După ce am ieșit din casă și am ajuns la metrou, dă-i și caută cartela aia nenorocită. Repezită din fire, când am dat să o scot, au zburat toate cardurile din lume. Pe jos. Știi cum se aruncă cu banii la manele, ei exact așa am făcut și eu. Cu toate alea din portofel. Bravo Ilea. Apucă-te și strânge.

Vremea nu era nici ea de partea mea. Nici reumatismul. Când m-am pus în patru labe să adun nenorocirea, mi-am dat seama că nu o să mă mai ridic de acolo. Am simțit cum cineva îmi înfige cuțite în genunchi.

N-am avut de ales și l-am rugat pe unu’ să ma ajute să mă ridic… ˝Mă dor genunchii, am probleme cu ei..˝. După zâmbetul lui, mi-am adus aminte de articolul tău, din nou… Andra fără zahăr. Și am început să dau explicații unui necunoscut care oricum nu credea ca este posibil să suferi de această problemă la 20 și ceva de ani.

Ca treaba să fie treabă, înainte să ajung la muncă îmi scrie mother să-mi mulțumească pentru buchet și începe să-mi trimită poze cu el. Nu e ca și cum nu aș fi știut cum arată, doar eu l-am ales. Concentrată cu whatsapp-ul, am ratat milimetric întâlnirea directă cu craca unui copac. Mă rog, fruntea mea a ratat-o. Dumnezeu mă iubește, totuși…

Flori n-am primit

Dar măcar tu, ăla care n-ai altă treabă decât să mă citești, du-te la colț și ia un buchet pentru mă-ta. Sunt convinsă că, poate, în restul anului ai alte preocupări decât să îi acorzi atenție. Zic să te revanșezi. Ia-i și lui gagică-ta că noi, proastele, ne bucurăm sincer și dacă ne dai un căcat cu fundița. Girls like this shit. Fii și tu băiat bun. Azi măcar. O să te simți mai bine, crede-mă.

Mie mi-au zburat cardurile pe jos azi. Ție sper să-ți zboare într-o florărie măcar. Hai că n-am zis să te duci la Chanel să-i iei o geantă, nu fii obraznic.

La mulți ani femei, mame, amante, prietene, mătuși și șefe!

De Irina