Pentru astea care vă postați poze cu pantofi Louboutin puși pe wishlist de 3 sezoane (cred că așa se scrie)… să știți că eu fac supa de pui cu tăieței și cârnați de casă (de la bunica) cu cartofi la cuptor.

Am o dilemă, când vine bărbatu-to acasă, ce îi dai să mănânce? Geanta de la Louis Voiton cu garnitură eșarfa de la Burberry? Dar la desert? Sandalele de la Casadei? Și gustare între mese ce avem? Paltonul de la Gucci? Numa’ întreb că uneori rămân în pană de idei cu gătitul și nu știu ce meniu să pregătesc.

Cartofii sunt de la Mega Image

E adevărat, cartofii mei nu-s de firma că-s de la Mega Image, iar carnea de la animalele bunicii!  …Nu e nici buni vreo fashionista. Când taie porcul nu are cuțite limited edition cu Swarovski. Cu toate astea, face treaba bună femeia. Nu stiu cat au, dar cu siguranta nu contin prea putine calorii.

Dacă sunteți unele care vă încălțați cu pantofi de firmă și intrați în bucătărie să îi gătiți lui iubi DOAR cu ei în picioare, jos pălăria. De asta au fost creați cei cu toc, oricum. Dumnezeu s-a gândit în a 8-a zi de weekend să facă ceva mai „altfel”. Și apoi a zis: dacă tot am făcut muierea, hai să îi aduc un update. Puf! High heels.

O întrebare mai am: ce gust au toate țoalele astea scumpe? Că la mine in bucatarie miroase genial. 😂

De Irina