Tocmai am gasit aceasta minunata prezentare care a fost facuta de site-ul evoke.ie care ne arata cum arata 200 de calorii. După cum probabil știți, un bărbat adult ar trebui să aibă aproximativ 2500 de calorii pe zi, iar o femeie aproximativ 2000. Totuși, aceasta depinde de viața activă pe care o trăiește persoana respectivă, de tipul organismului etc.

Este atât de ușor să luați  200 de calorii în greutate

Ori de câte ori consumăm alimente de proastă calitate, aportul de calorii este din ce în ce mai mare. Să presupunem că, consumați o pungă de chips-uri, o sticlă de apă minerală și bomboame gumate. O pungă de chips-uri este de aproximativ 140 de grame şi are 400 de calorii. Un litru de cola încă 400. Bomboanele gumate încă 200. Wow! Sunt 1000 de calorii, ceea ce înseamnă aproape jumătate din cât ar trebui să consumăm în fiecare zi.

Consumând alimente de slabă calitate este un obicei prost, şi care poate provoca probleme grave de sănătate. Știu, e bine să mănânci ceva, dar sunt multe alimente sănătoase care pot fi consumate. Cumpăraţi fructe, legume, morcovi, fructe de pădure, mere și apă cu lamaie. Toate aceste alimente sunt hrănitoare.

O altă informație importantă pe care o puteți învăța de la acest infographic este conținutul ridicat de calorii al berii și al altor băuturi alcoolice. Berea se numără printre cele mai populare băuturi din lume. Are beneficii pentru sănătate, deoarece conține o cantitate bună de vitamine și alte componente benefice, dar este bogată în calorii. O cantitate de bere conține cel puțin 200 de calorii sau chiar mai mult. Dacă aveți 2-3 picături, luați jumătate din doza zilnică recomandată de calorii.

Cum să ardeţi 200 de calorii

După cum vedeți pentru a arde 200 de calorii, ar trebui să dansați timp de 37 de minute, să jucați badminton, să aveţi activităţi de grădinărit sau să alergați în sus și în jos pe scări timp de 15 minute.

Concluzie

Știu, nu este ușor să rezistăm deoarece în toate magazinele vedem diverse produse alimentare tentante. Obezitatea aduce cu sine o mulțime de boli. În plus, alimentele procesate conțin o mulțime de componente nesănătoase, care vă distrug sănătatea în alte moduri.

În opinia mea, primul pas al pierderii în greutate este de a uita de alimentele procesate, care sunt în mod obișnuit bogate în zahăr și grăsimi. În plus, cea mai importantă parte a unei alimentații sănătoase este consumul de o mulțime de legume și fructe și de carne slabă. Nu urmez nici o dietă, ci regulile pe care le-am menționat mai sus și am reușit să pierd 50 de kilograme și să-mi păstrez mereu greutatea normală.

De Irina