Desi in ultima perioada, diversele tipuri de blanuri naturale au inceput sa devina din ce in ce mai rare si mai contestate, totusi acestea inca sunt la mare cautare, in special de catre persoanele din randul elitei.

Diversele organizatii de protectie a animalelor incearca in permanenta stoparea uciderii acestora pentru obtinerea de blanuri naturale, promovand in schimb blanuri artificiale, realizate din materiale ecologice.

La ce sunt folosite blanurile naturale?

Aceste blanuri naturale pot fi folosite atat pentru realizarea de haine, cat si accesorii, cum ar fi de exemplu caciulile de blana, gulerele sau gentile.

Blanurile reprezinta materialul de baza pentru hainele de blana, insa pot reprezenta si un material auxiliar pentru anumite rochii extravagante sau pentru diverse tipuri de veste. Poti gasi blanuri naturale la producatorii de profil, care au in general magazine de desfacere proprii.

Articolele din blanuri naturale cum ar fi cele din chinchilla pot fi gasite si in colectiile caselor de moda sau ale diverselor branduri vestimentare, insa sunt mai rare, spre deosebire de firmele specializate pe asa ceva.

In cazul brandurilor vestimentare, prezente in mall-uri, vei gasi blanuri naturale atunci cand trendul o cere, atunci cand acestea “se poarta”.

In rest insa, nu vei putea gasi astfel de articole vestimentare, asa ca pentru blanuri naturale accesibile oricand, trebuie sa mergi la producatorii specializati.

Parerea despre aceste blanuri naturale

In ceea ce priveste parerea despre aceste blanuri naturale, oamenii se impart in doua categorii: cei care iubesc blanuri Orastie ca material vestimentar si isi doresc sa o aiba in garderoba pentru ca este stilata si fiindca emana lux, si cei care nu sunt de acord cu aceste blanuri naturale, cum ar fi, de exemplu, cu blanurile din nurca, in conditiile in care pentru obtinerea lor este nevoie de sacrificarea unui numar destul de mare de animale pentru o singura haina.

Poti purta blanuri naturale atat cu fuste, rochii, cat si cu pantaloni. Adolescentele le pot purta chiar si cu o pereche de colanti si cu un tricou mai lung.

Orice haina din blanuri naturale aduce eleganta celui care o poarta, de aceea nu este tocmai potrivit sa porti aceasta blana cu elemente vestimentare sport. Dimpotriva, hainele de blana se potrivesc de minune cu rochiile de seara, elegante, sau cu fustele de tip business.

De Irina