De la cea mai copilăroasă, până la cea mai arogantă posesoare de păsărică, toată lumea îl alege mereu pe așa zisul ˝bad boy˝. Nouă ne place ca bărbatul să fie bărbat. Nu femeie cu puță. Dacă ne mai aplică și câte o palmă, ăla e. Al meu, al meu, al meeeeuuuu!!! Mai avem puțin și ne vedem deja neveste lângă el.

Inițial nu am înteles masochistele astea care se chinuie lângă un arogant, unul care nu este curios de absolut nimic, ba mai mult, stau lângă un tip care nu dă doi bani pe ele. Știi de ce facem asta? Pentru că ăla te face să îl visezi noapte de noapte și niciodată îmbrăcat.

Pentru că atunci când pune mâna pe tine, te trec toți fiorii. Pentru că atunci când se uită fix la tine, hainele cad singure una câte una. Pentru că atunci când te sărută pe gât și coboară, uiți să mai respiri. Pentru că ăla ți-o trage de o mai simți și după o săptămână. Pentru că, după numărul orgasmelor își dai seama că ți-ai ratat cariera de acrobat sau gimnastă.

Ăla te duce la extaz, apoi îți dă un mare pumn între genele alea frumoase și scumpe. Nu e el de vină. Așa e scenariul la povestea asta. Și nu se schimbă niciodată, oricât ai vrea tu. Un golan nu o să fie băiat de casă.

Nu ne-am născut toate dresor

Toate credem că ne-am născut dresor, dar noi suntem fix foca aia care sare prin cerc pentru o bucățică de peștișor. Doar că în cazul nostru miza e puțin mai MARE. Peste 15 centimetri… dacă ai noroc.

Ăla te face să îți dorești răzbunare. Ajungi să visezi noapte de noapte cum îi înfigi cuțitul în umărul ăla sculptat, cum îl strângi de gât până ia culoarea vânătăilor tale (lăsate de el, evident).

Ăla îți respiră în ceafă (sau… mă rog) și cazi instant pe spate ca musca atunci când îi dai cu spray toxic. Ăla nu te vrea dar nu te lasă. Ăla e lupul cel rău din poveste. Dar ne convine pentru că putem recunoaște cu mâna pe inimă, faptul că ˝he can eat you better˝. Și… fără tacâmuri.

Jocul ăsta de-a ˝I love you, I hate you˝ poate să țină o veșnicie și nu o să te saturi niciodată de el. Îți promit. Indiferent unde sunteți, o să începeți cu ˝Du-te dracului˝ și, până la urmă… o să mergeți împreună.

P.S. Ia-ți un antiinflamator de drum, o să ai nevoie!

De Irina