litoral

Ca in fiecare an, romanii isi rezerva din timp vacantele ca sa fie siguri ca mai gasesc locuri libere. Acest lucru s-a intamplat si in cazul vacantei de Rusalii, in care litoralul romanesc este deja plin. Statiunile Mamaia si Vama Veche au fost ocupate la capacitate maxima inca de la sfarsitul lunii mai. La mare cautare sunt si statiunile in regim de tratament Spa si Wellness.litoral

Cele mai cautate statiuni

Autoritatea Nationala de Turism, a observat ca sunt cautate foarte mult vacantele balneo si mizeaza pe aceste pachete pe tot parcursul anului. Printre cele mai cunoscute baze de tratament de pe litoralul romanesc se numara statiunile Mamaia, Mangalia si Eforie-Nord, insa sunt multe hoteluri care doresc sa investeasca in cel mai scurt timp ca sa aibe aceste oferte la mare cautare.

Romanul este un popor stresat care cauta sa se relaxeze cat se poate de mult in vacante, ca sa se poata intoarce la munca cu forte proaspete.

Insa tot mai multi turisti straini ne calca meleagurile si sunt foarte interesati sa se relaxeze si sa se rasfete, chit ca este vorba de piscine, saune, tot felul de masaje sau alte tratamente spa. Namolul, apa de mare cat si apa sulfuroasa, face ca zona Techerghiol sa aiba cei mai multi turisti, acestia fiind interesati de atuurile bazelor de tratament care fac foarte bine in diferite afectiuni, dar si in mentinerea optime a sanatatii.

Gradul de ocupare a hotelurilor balneo este de 100%, insa nu se lasa mai prejos nici celelalte statiuni care sunt pline deja pe intreg sezonul estival. Chiar daca preturile nu sunt accesibile oricarui buzunar, romanii scot din buzunar banii necesari fara sa stea pe ganduri prea mult.

De Irina