Parfumuri Ieftine Originale

Foarte multe persoane sunt in cautarea unor parfumuri originale ieftine insa se confrunta cu o mare problema – unde le pot gasi? Extrem de multe magazine isi fac reclama cu parfumuri originale ieftine dar de fapt vand produse contrafacute, aduse din Turcia sau din alte tari cunoscute pentru parfumurile contrafacute.

Este destul de dificil sa gasesti un magazine de incredere care sa furnizeze clientilor produse de calitate, parfumuri originale ieftine si care sa persiste pentru mult timp.

O regula nescrisa dar de care trebuie sa tineti cont este aceea ca niciodata nu veti gasi parfumuri de la branduri celebre precum Armani, Chanel, Dior, Carolina Herrera, Paco Rabanne etc., la preturi foarte mici si cu oferte imbatabile. Daca veti vedea asemenea oferte, atunci cu siguranta parfumurile respective sunt produse false (exceptie fac marile magazine cunoscute din tara noastra).

Unde gasim parfumuri originale ieftine?

Un magazine de incredere unde eu am gasit parfumuri originale ieftine, la preturi accesibile tuturor este parfumland.ro. Acest magazine comercializeaza parfumuri replica ale celebrelor branduri.

ATENTIE! Nu confundati parfumurile replica (care sunt parfumuri originale) cu parfumurile fake. Diferenta majora dintre acestea este faptul ca parfumurile replica sunt parfumuri originale, cu design propriu si nume propriu iar parfumurile fake copiaza numele si designul parfumurilor autentice.

Parfumland.ro ofera clientilor sai produse de calitate, parfumuri replica foarte bune si cu o persistenta la fel de ridicata precum parfumurile de brand. In randurile urmatoare vom discuta pe larg despre parfumurile replica si de ce sunt atat de apreciate de catre clienti.

Ce sunt parfumurile replica? Sunt parfumuri originale?

Parfumurile replica sunt parfumuri originale ieftine, inspirate olfactiv din notele parfumurilor de brand. Practic, un parfum replica miroase la fel ca un parfum de brand insa numele acestuia si designul sticlei difera de parfumul autentic.

Replicile de parfumuri sunt parfumuri originale si nu trebuie asemanate cu parfumurile fake, contrafacute. Pe langa faptul ca designul si numele sunt diferite, parfumurile replici nu urmeaza intocmai notele parfumurilor de brand.

Acestea sunt considerate parfumuri originale ieftine deoarece pretul lor este unul foarte mic, in comparatie cu un parfum de brand. De exemplu, parfumul replica Prestige Powder (50 ml EDP) costa aproximativ 25 de lei in magazinul parfumland.ro si este inspirat dupa parfumul Bvlgari – Petits et Mamans al carui pret este de aproximativ 120 lei pentru 40 ml.

Un mare avantaj al parfumurilor replica este faptul ca acestea pot sa persiste pe piele chiar si 8 ore (cand vorbim despre apa de parfum). Practic, parfumurile replica sunt cea mai buna varianta atunci cand vrei sa cumperi parfumuri originale ieftine care sa persiste si sa miroase la fel ca parfumurile unor case celebre.

Parfumuri Originale Ieftine

Avantajele parfumurilor replica:

Dupa cum spuneam si in randurile de mai sus, magazinul parfumland.ro este unul din cele mai bune si serioase magazine la care puteti gasi parfumuri originale ieftine, de o calitate foarte buna si cu o persistenta ridicata.

Parfumurile replica au o multitudine de avantaje pe care le vom enumera mai jos:

  •         Pretul parfumurilor replica este accesibil tuturor – replicile iti permit sa achizitionezi parfumuri originale ieftine, fara sa fii nevoit/a sa cheltui foarte multi bani pe acest tip de produse.
  •         Clientul nu este indus in eroare – parfumurile replica ofera oportunitatea de a sti exact ce cumperi si astfel ofera incredere clientilor. Veti sti inca din primul moment exact ce produs cumparati si nu sunteti amagiti cu denumiri ale unor parfumuri de brand
  •         Persistenta parfumurilor se apropie foarte mult de persistenta celor de brand – gasiti EDP care persista chiar si 8 pana la 10 ore pe piele, mai ales daca aveti un pH al pielii care permite acest lucru.
  •         Intensitatea parfumurilor replica este una ridicata si se apropie foarte mult de intensitatea parfumurilor autentice dupa care sunt inspirate acestea.

Dezavantajele parfumurilor replica:

Daca am vorbit despre avantajele acestor parfumuri originale ieftine este corect sa prezentam si dezavantajele lor.

Cel mai probabil, singurul dezavantaj al acestor produse este faptul ca esenta lor este una asemanatoare cu a parfumurilor de brand insa nu este identica cu aceasta. Dupa cum spuneam sim ai sus, replicile de parfumuri sunt doar inspirate din parfumurile originale si nu folosesc 100% aromele originale.

Testare Parfumuri Originale

Merita sa cumperi parfumuri replica?

Raspunsul este cu siguranta DA. Parfumurile replica sunt parfumuri originale ce au un miros asemanator (cu mici diferente aproape insesizabile) cu parfumurile de brand insa pretul acestora este de pana la 10 ori mai mic.

Da, merita sa cumperi un parfum replica care sa inlocuiasca parfumul de brand, fie ca vorbim de Armani, Dior, Chanel etc pentru ca persistenta si intensitatea acestora este foarte apropiata. Singurul aspect la care trebuie sa acordati mai multa atentie este magazinul de unde urmeaza sa cumparati parfumul. Recomand sa apelati doar la magazine serioase si de incredere, precum este si parfumland.ro. Vorbesc din propria experienta iar de cate ori am cumparat produse de la ei, mereu am fost multumita de acestea.

Parfumurile replica sunt ideale si pentru a fi facute cadou unor persoane dragi.

De Irina