ventuza masaj anticelulitic

Tratamentul cu ventuza masaj anticelulitic este cunoscut inca din vremea egiptenilor, ventuzele pentru masaj fiind recunoscute pentru efectele lor miraculoase. Inainte, ventuzele pentru masaj erau parte importanta din trusa de terapie a doctorilor sau a vracilor, iar astazi reprezinta o terapie din ce in ce mai recomandata de specialisti. Cu ajutorul acestui tratament se inlatura afectiuni diverse, de la simple raceli pana la diagnostice severe.ventuza masaj anticelulitic

Pentru acest tratament se folosesc diverse variante de ventuze, de la ventuze pentru masaj din silicon, la ventuze de masaj din cauciuc sau ventuze din sticla.

Tratamentul cu ventuza masaj anticelulitic – efecte uimitoare

Tratamentul cu ventuza masaj anticelulitic se recomanda in cazul persoanelor care au probleme  cu plamanii, cu circulatia sangelui, dureri muscularee sau nevralgii intercostale. Acest tratament se recomanda cu precadere  persoanelor care vin la specialist din timp, pentru a putea Evita tratamentul de tip medicamentos. Un aspect foarte important il reprezinta faptul ca acest tratament trebuie sa se recomande si sa se aplice de catre un specialist.

Unele tratamente se bazeaza pe ventuze din sticla care se incalzesc la flacare  unei lumanari si se  aplica pe suprafata dureroasa, Flacara se vas tinge gratie consumului de oxigen, iar in timpul aplicarii se va produce un vid ce va duce la  ruperea vaselor capilare si astfel sangele va iesi la prin piele, rezultatul fiind pete de culoare de la rosu pana la mov. Modul in care actioneaza acest tip de ventuze este de a descompune ceea  ce este nociv in sange, ducand repede la resorbtia toxinelor si grabind astfel tratarea problemelor de sanatate. Aceste ventuze pentru masaj, ca majoritatea ventuzelor, se recomanda sa se foloseasca pe suprafata spatelui pacientului, pe zona subclaviculara, pe  partile anterioare si laterale ale toracelui, pe omoplati sau pe baza toracica. Nu se recomanda ca ventuzele pentru masaj sa se aplice in zona inimii sau a stomacului. Durata de actionare a ventuzelor va fi de cincisprezece minute, de obicei, aceasta decizie fiind luata de specialist, evident, in functie de afectiunea pacientului.

In cazul tratamentului cu ventuza masaj anticelulitic din cauciuc, aceasta se aplica la fel ca cele din sticla, insa este mult mai usor de folosit si de aplicat, fiind mai flexibila si mai usoara, respectiv mult mai usor de curatat.

Tratamentul cu ventuza masaj anticelulitic are rolul de a eliimiina toxinele, de a elimina inflamatiile musculare si ale tesuturilor, de a stimula si ciruclatia sangvina si limfatica, de a elimina blocajele de colon, de a stopa durerile, de a drena fluidele si lichidul limfatic. Acest tratamennt are si effect de calmare si relaxare a sistemului nervis oferind persoanei tratate o stare de bine, avand efect decongestionant si nu numai.

De Irina