Dacă vă întrebaţi cumva ce-o mai face simpaticul Nicolae Vodcăroiu, mâna dreaptă a lui tata Iliescu, el face foarte bine. Pentru merite deosebite în propăşirea democraţiei originale – studiată şi pusă la punct în laboratoarele partidului unic, FSN – el a primit, aşa după cum toţi se aşteptau, o binemeritată sinecură: preşedinţia Curţii de Conturi a României.
Definiție: Curtea de Conturi este organismul de stat din Romania care are rolul de a controla folosirea resurselor financiare ale statului și ale sectorului public.

Aici, se pare că Nicuşor al nostru s-a culcat pe-o ureche, alternând orele de somn cu cele de mahmureală.

Dar iată că, la un semn, veșnicul nostru petrecăreţ s-a trezit brusc: după o foarte lungă tăcere, care durează din 2008, anul în care eminentul candidat la ciroză hepatică a fost cocoţat pe fotoliul de preşedinte al susnumitei Curţi, cel numit s-a hotărât să denunţe furtul generalizat din banii publici! 2,1 miliarde de euro!

Cârcotaşii spun că el nu a vorbit până acum, pentru că nu poţi muşca mâna care te hrăneşte… Mai are și el vreo doi ani până la pensie… Acum, însă, de când e la putere guvernul tehnocrat, el poate, în sfârșit, infiera, cu mânie proletară (ce dor îi era de asta!), jaful și perversiunile la care a fost supusă România.
Dacă din toamnă PSD se va întoarce la putere, tăcerea sfântului Nicolae e asigurată până la sfârșitul mandatului! Hai noroc și la mai mare! De ficat zic.

De Irina