Tausance - Sa scriu e tot ce vreau
  • Home
  • Contact
  • Home
  • Sanatate
  • Afaceri
  • Moda si stil de viata
Tausance - Sa scriu e tot ce vreau
Afaceri

Medicina pentru toți: sindromul Vrăbi

Niciun comentariu

Au trebuit să treacă 27 de ani până când senatorul ALDE Daniel Barbu să-şi facă curaj pentru a ne face cutremurătoarea confesiune despre meseria de politician, care, după spusele domniei sale, e mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan. Într-adevăr, pericolele pe care un politician trebuie să le înfrunte cu bărbăţiei, zi de zi, sunt copleșitoare. Unul dintre cele mai insidioase, uneori chiar letal, este acela al sindromului Vrăbi.

Devastatoarea boală se ascunde, cel mai adesea, prin birourile instituţiilor statului – mai ceva ca infecţiile nosocomiale prin spitale – începând cu birourile parlamentare şi până la cele ale primarilor din cele mai obscure cătune, fără distincție. Infectarea este uşor de recunoscut, întrucât bolnavul prezintă imediat următoarele simptome: puls accelerat, dificultăţi respiratorii, tremor puternic al membrelor superioare şi inferioare, hipersalivație, scăderea bruscă a IQ-ului, sub limitele funcţionale.

O seama de mari bărbaţi de stat au fost afectaţi de acest teribil sindrom, începând cu simpaticul director de la Spitalul Malaxa, conf. dr. (SRI?) Florin Tencap Secureanu, fostul viceprim-ministru, generalul Gabriel Oprea, preşedintele Senatului României, d-l C.A.C.P. Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, d-l Liviu Dragnea, actualul prim-ministru, d-l Sorin Grindeanu, şi mulţi, mulţi alţii.

Deoarece această boală este incurabilă, tratamentul profilactic este foarte important şi consistă în controlul strict al vestimentaţiei persoanelor de sex feminin, recunoscute ca agenţi patogeni, la intrarea în instituţiile statului. În afară de dezinfectare, veşmintele doamnelor trebuie să respecte următoarele reguli: să nu fie decoltate, să nu fie mulate şi să nu fie mai scurte decât genunchiul. Burka ar fi perfectă.

Să ne rugăm pentru ei!

Orice donație este binevenită.

octombrie 26, 2019
Written by: tausance.v
Afaceri

Somnul curții naște găuri

Niciun comentariu

Dacă vă întrebaţi cumva ce-o mai face simpaticul Nicolae Vodcăroiu, mâna dreaptă a lui tata Iliescu, el face foarte bine. Pentru merite deosebite în propăşirea democraţiei originale – studiată şi pusă la punct în laboratoarele partidului unic, FSN – el a primit, aşa după cum toţi se aşteptau, o binemeritată sinecură: preşedinţia Curţii de Conturi a României.
Definiție: Curtea de Conturi este organismul de stat din Romania care are rolul de a controla folosirea resurselor financiare ale statului și ale sectorului public.

Aici, se pare că Nicuşor al nostru s-a culcat pe-o ureche, alternând orele de somn cu cele de mahmureală.

Dar iată că, la un semn, veșnicul nostru petrecăreţ s-a trezit brusc: după o foarte lungă tăcere, care durează din 2008, anul în care eminentul candidat la ciroză hepatică a fost cocoţat pe fotoliul de preşedinte al susnumitei Curţi, cel numit s-a hotărât să denunţe furtul generalizat din banii publici! 2,1 miliarde de euro!

Cârcotaşii spun că el nu a vorbit până acum, pentru că nu poţi muşca mâna care te hrăneşte… Mai are și el vreo doi ani până la pensie… Acum, însă, de când e la putere guvernul tehnocrat, el poate, în sfârșit, infiera, cu mânie proletară (ce dor îi era de asta!), jaful și perversiunile la care a fost supusă România.
Dacă din toamnă PSD se va întoarce la putere, tăcerea sfântului Nicolae e asigurată până la sfârșitul mandatului! Hai noroc și la mai mare! De ficat zic.

octombrie 13, 2019
Written by: tausance.v
Afaceri Casa Sanatate

Totul despre meniul restaurantelor

Niciun comentariu

Se spune ca meniul unui restaurant trebuie sa fie original. Ei bine, nu chiar.

Meniul ideal pentru un restaurant ofera un echilibru intre feluri de mancare unice si cele vechi, favorite. Luati in considerare un burger de baza in orice restaurant! Il puteti oferi in forma simpla, clasica, sau intr-o versiune unica, una care se potriveste cu tema restaurantului.

Meniul unui restaurant ar trebui sa fie versatil

Acest lucru inseamna pur si simplu ca niciun element din meniu nu ar trebui sa stea singur. Daca oferiti un rulou de homar proaspat, asigurati-va ca veti include homar si in alte feluri de mancare, de asemenea. In caz contrar, daca nu veti vinde rulouri de homar, carnea se va strica si va trebui sa o auncati. O pierdere mare si inutila.

Meniul ar trebui sa aiba un pret corect

In scopul de a mentine profituri, dar si preturi accesibile pentru clienti, fiecare element din meniul restaurantului ar trebui astfel construit pentru a determina costul si valoarea reala a alimentelor. Ingredientele scumpe, precum homarul, echivaleaza cu meniuri scumpe. Acest lucru nu inseamna ca alimentele pe care le comandati ar trebui sa fie de cea mai ieftina calitate disponibila. Pretul este cel mai important aspect in crearea elementelor unui meniu, dar este nevoie sa echilibrezi intr-un fel costurile ridicate cu cele scazute, la o marja de profit rezonabila.

Feluri de mancare usor de preparat

Nimic nu va aglomera mai repede bucataria unui restaurant decat un meniu complex, care sa ia o lunga perioada de timp pana sa se pregateasca. Elementele unui meniu ar trebui sa fie unul dintre doua lucruri: ori usor de pregatit (sote, gratar) ori usor de reincalzit (lasagna, paste fierte).

Un format usor de citit

Fonturile greu de citit si prea mult text fac dificila pentru clienti citirea meniului intr-un restaurant. Pastrarea unui design simplu si evitarea folosirii prea multor jargoane culinare este iarasi un pas spre un meniu de succes.

Dimensiune usor de manevrat

Nu cerul este limita atunci cand vine vorba de meniul unui restaurant. Evitati tentatia de a oferi o mare selectie de feluri de mancare. In caz contrar, va fi inevitabila aruncarea alimentelor la sfarsitul zilei. De asemenea, luati in considerare si ceea ce bucataria restaurantului este capabila sa produca.

Innoirea meniului

Niciun meniu nu ar trebui sa fie batut in cuie. Pentru a mentine costul produselor alimentare sub control si a tine pasul cu celelalte costuri, trebuie sa va actualizati meniul cel putin o data pe an. Acest lucru nu inseamna rescrierea intregului meniu sau sa adaugati feluri de mancare noi. Este pur si simplu un moment bun pentru a va asigura ca preturile sunt asa cum ar trebui sa fie.

 

 

 

februarie 14, 2018
Written by: tausance.v
Cum arata 200 de calorii din cele mai consumate alimente

Cum arata 200 de calorii din cele mai co

martie 17, 2020
Cum testezi bateria auto?

Cum testezi bateria auto?

martie 16, 2020
Cele mai bune retete de slabit cu fructe

Cele mai bune retete de slabit cu fructe

februarie 7, 2020
Cum să alegi cea mai bună geacă de iarnă pentru copilul tău

Cum să alegi cea mai bună geacă de ia

februarie 6, 2020
Distractie in Anno Domini 2013

Distractie in Anno Domini 2013

octombrie 31, 2019
Ghid Complet Pentru Jucariile Erotice

Ghid Complet Pentru Jucariile Erotice

octombrie 30, 2019

Medicina pentru toți: sindromul Vrăbi

octombrie 26, 2019
Vaginita

Vaginita

octombrie 25, 2019

Somnul curții naște găuri

octombrie 13, 2019
Cupa menstruala te ajuta sa mergi la sala

Cupa menstruala te ajuta sa mergi la sal

octombrie 12, 2019

Tags

acumulator auto baterie auto baterie de masina cum se poate mari penisul litoral marirea penisului masaj cu ventuza optiuni pentru marirea penisului pastile de marirea penisului rusalii statiuni termopan uri termopan usi de interior ventuza anticelulitica ventuza masaj
© 2018 copyright Tausance // All rights reserved